Calitatea uleiului de gatit influenteaza direct nu numai calitatea produselor prajite, dar si costurile de productie. Uleiul folosit prea mult timp afecteaza gustul alimentelor
Uleiul schimbat prematur genereaza costuri si pierderi inutile! Din aceste motive, uleiul de gatit trebuie utilizat la optim. Determinarea momentului inlocuirii uleiului este acum la indemana oricui, cu ajutorul testerului VITO
Sistemul de filtrare Vito va va ajuta sa utilizati eficient uleiul de gatit si sa faceti economii
Cu sistemul de filtrare VITO, furnizati clientilor dvs. produse prajite cu maxim de aroma
Mentineti uleiul in conditii optime reducand consumul de ulei prin indepartarea carbonului nociv si a microparticulelor in suspensie care duc la imbatranirea prematura a uleiului
Influenteaza parametrii critici, cum ar fi polaritatea materialelor aflate in suspensie, acizii grasi liberi si trigliceridele, asigura puritatea uleiului si prelungeste considerabil durata de viata si de bun gust
Reducerea costurilor cu 50%
Refacerea uleiului in scurt timp 3-10min
Capacitate mare de filtrare intre 30-80 litri pe minut